Twitterrific

Twitterrific 4.5.1

Is er een tweet, dan mis je hem niet

VOOR

  • Naar wens aan te passen
  • Combinaties van sneltoetsen

TEGEN

  • Soms traag

Excellent
9
Twitterrific is een programma dat je op de hoogte houdt van alle twitter-activiteiten. Heeft één van je vrienden iets nieuws te melden, dan krijg jij dat direct te zien. Twitterrific is een mooie en kleine applicatie die je graag op je desktop ziet.

In het menu kies je hoe vaak Twitterrific zichzelf moet verversen en hoe het jou op de hoogte houdt van eventuele nieuwe tweets. Ook bepaal je welk geluid je wilt horen als er updates zijn. Natuurlijk zingt het vogeltje wel steeds hetzelfde deuntje na het toedienen van digitaal zangzaad, wat snel verveelt. Verder reageer je direct op tweets of voeg je zelf een nieuwe toe. Dankzij speciale toetsencombinaties bespaar je ook nog eens enkele milliseconden per keer.

Af en toe denk je een update van een vriend binnen te krijgen, maar dan blijkt dat Twitterrific er een reclame-tweet tussendoor gooit. Bij navraag aan de twitteraars die wij volgen, bleek dat ook niet elke tweet van hen direct doorkwam. Daar zat soms enkele minuten verschil tussen. Wees dus gewaarschuwd, het is mogelijk dat je iets belangrijks mist. Heb je overigens meerdere sociale netwerken die je tegelijk wilt controleren, probeer dan eens TweetDeck.

Wil jij weten wat er elke seconde van de dag met je vrienden gebeurt? Vind je ook dat je daar geen enkele knop voor in hoeft te drukken? Dan is Twitterrific de droom die uitkomt. Is bovenstaande niet voor jou van toepassing, dan is Twitterrific nog steeds een handige applicatie die het twitteren aanzienlijk vergemakkelijkt.

Meeste downloads Internet & Netwerk voor mac

Meer
Twitterrific

Download

Twitterrific 4.5.1

Beoordelingen about Twitterrific